Min livsfilosofi ... - WEHLE's UNIVERS

Gå til indhold

Hoved menu:

Min livsfilosofi ...

Om mig
Mit motto - og måske noget af hans livsvisdom - har jeg arvet fra en nu desværre afdød god og kær ven og samarbejdspartner
Professor Sophus Johansen, overlæge, dr. med.
Han var i mange år chef for Anæstesiologisk afdeling (narkose) på Herlev Universitetshospital.
Han var et utroligt rart og empatisk menneske, som jeg respekterede rigtigt meget, og som jeg holdt særdeles meget af! Men man skulle gøre sig fortjent til Sophus’ tillid og venskab, hvilket ikke var lige let for alle at opnå. Men var man først accepteret, var der ingen grænse for Sophus’ anstrengelser for backup og støtte, som har hjulpet mig mange gange i mit erhvervsliv!

Vores fælles motto:
Livet er mangfoldigt, - og stundom smukt !  

Sophus lærte mig at sætte pris på god rødvin, god mad og den irske whisky
’Jameson’.

Han introducerede mig for sidstnævnte væske en voldsom kold vinteraften i den finske vildmark, hvor vi begge sammen med 400 andre deltog i en international smertekongres.

Meget senere er jeg også kommet til at holde af de to skotske ’Islay’ single malt whisky’er ’LAGAVULIN’ og ’LAPHROAIG’, som begge er kendetegnet ved en meget markant duft af (og smager diskret som) tjære eller som duften fra en fiskers stejleplads, hvor fiskenettene lige er blevet imprægneret med tjære og hængt til tørre. Det er altså ’honning for smagsløgene’!

De to whiskeys ville Sophus givetvis også have kunnet li’ ….
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu